Őrsi Gergelyt akarja leleplezni az Angyal Ügyvédje?

A II. kerület szocialista polgármestere lehet az egyik főszereplője az Angyal Ügyvédje által beígért leleplezésnek. A blog szerint drogos szexorgiákon vesz részt egy frissen választott ellenzéki polgármester. Őrsi előállt, és azt mondja: zsarolási, lejáratási kísérlet áldozata...

Az MSZP pártigazgatója után a szocialisták II. kerületi polgármestere is előugrott az Angyal Ügyvédjének felhívására. Mint ismeretes, az utóbbi napokban országos visszhangot váltott ki a blog, mely az ellenzék Borkaijának leleplezését ígéri január 1-jével, amennyiben az adott politikus(ok) nem vonul(nak) addig önként vissza a közélettől.

A VI. kerületi Szinyei Merse utcában áll az az új építésű ház, amelyben egy frissen megválasztott ellenzéki polgármester, valamint pártjának egyik első számú vezetője drogos szexpartikat folytat évek óta. […] A politikusok őket egy zárt luxus escortlány-közvetítő e-mail listán keresztül rendelték házhoz, amely fő profilját tekintve kislányos külsejű, 18-25 éves lányokat juttat el magas áron 'kiemelt' ügyfeleinek, óránként 80-100 ezer forintért. […] A résztvevők beszámolói szerint az ellenzéki polgármester és 'főnöke' évekkel ezelőtt egy másfél szobás lakásban rendezte ezeket a bulikat, ám ezt az ingatlant hamar kinőtték, és ugyancsak a Szinyei Merse Házban, az Autóker Holding Zrt. luxusingatlanjában vettek egy nagyobb lakást. Ennek a lakásnak a tényleges tulajdonosa minden jel szerint az az ellenzéki párt vezérkarában és parlamenti frakciójában ülő politikus, aki vagyonnyilatkozatában ezt az ingatlant egyszer sem tüntette fel”. […] A kokain két forrásból jutott el ezekbe a bulikba: egyrészt a frissen megválasztott polgármester szerezte be egy budai dílertől, másrészt az ő egyik közeli barátja ugyanonnan. […] A két politikus említett 'beszerzője' egyébként október 13-a után állást kapott a barátja által vezetett önkormányzatban, ahol a mai napon is dolgozik. Ő szintén a két ellenzéki politikus pártját erősíti”

– írja az Angyal Ügyvédje, akinek állítása szerint bizonyítékai is vannak, illetve a szexorgiákon részt vevő lányok tanúvallomásaira is támaszkodhat.

Az MSZP hétfőn magára vállalta a balhét, mármint magára ismert és előugrott Molnár Zsolt pártigazgató, aki szerint őt és egy kerületi polgármestert zsarolják, ezért feljelentést tesznek. Amúgy a blog sztorijából semmi sem igaz, nem vett részt drogos orgiákon, és nincs eltitkolt vagyona. Molnár nem is oly burkoltan meggyanúsította a Blogstar bloggerét, Németh Gábort, az MSZP-közel Egyenlítő blog volt főszerkesztőjét, hogy ő áll az ügy mögött – kíváncsian várjuk az érintett válaszát!

Molnár nem nevezte meg ifjú szocialista kollégáját, a másik főszereplőt, de néhány órával később videóüzenettel és a lakájsajtónak tett nyilatkozattal jelentkezett a II. kerület új ura, az MSZP-s Őrsi Gergely, aki elismerte: ő a kettes számú célszemély. Közölte: az elmúlt napokban megpróbálták megzsarolni, például Molnáron át. Különböző csatornákon keresztül arról jutottak el hozzá hírek, hogy hazugságokra alapuló lejáratási kísérletet terveznek ellene, amennyiben nem teljesíti a zsarolók követeléseit – márpedig, mondta, ő nem zsarolható, és zsarolóknak sosem fog engedni.

Ezek után roppant kíváncsian, feszült figyelemmel várjuk, vajon mi az igazság az angyali lebuktatósztoriban! Vajon Molnár és Őrsi összetákolták-e az ellenzék kokós-kurvázós Borkai-ügyét, avagy milyen bizonyítékokkal, felvételekkel, dokumentumokkal, vallomásokkal rukkol elő az Angyal Ügyvédje?

A nehéz kő elrepült. Ki tudja, hol áll meg, s kit hogyan talál meg...

1
https://2kerulet.blogstar.hu/./pages/2kerulet/contents/blog/87184/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-12-09 17:02:01
Na, ez a "gyökkettő" is - hirtelen felindulásból - felbukkant, mint a molnár (nem véletlen a kisbetű !!!!) nevezetű komcsi ivadék.
Az "igazi" azonban még nem szólalt meg. Ő lehet, hogy már fogalmazza a lemondó levelét.
Persze csak akkor, ha van még benne egy szikrányi "böcsület", és egy kis emberi méltóság !!!!
Persze, tudom, erre - nagyjából - mindössze 0,0000012%-nyi az esély a kommunisták köreiben !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?